Software developer

  • Overal

Website Codepeople

Jezelf ontwikkelen in de taal die jij kiest, zelf een opdrachtgever kiezen en een bovengemiddeld salaris… Dat is werken bij Codepeople. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de leuke activiteiten die we ondernemen zoals een weekend skiën, indoor skydiven of een pokeravond!

Bij Codepeople draait alles om medewerkersgeluk. We werken vanuit een filosofie dat als jij gelukkig bent, je opdrachtgever ook vanzelf gelukkig wordt. We werken met een verfrissend beloningsmodel, deze noemen we ‘Krijgen wat je verdient’. Dit model hebben we uitgelegd in deze animatievideo:

Codepeople detacheert de beste software developers bij de leukste en meest innovatieve opdrachtgevers van heel Nederland. We gaan op zoek naar een opdrachtgever die zo dicht mogelijk in de buurt van je woonplaats is. Bij Codepeople heb je de bijna-verdiensten van een freelancer, maar mét een faciliterende organisatie om je heen.  Codepeople streeft naar autonomie: zijn wie je bent. Om dat te bereiken, moet je steeds je grenzen opzoeken. Voor goede ontwikkelaars zoals jijzelf is dat vanzelfsprekend.

Je mag ontwikkelen in de richting die jij kiest. Dat wil zeggen, we kiezen samen een opdracht die aansluit op jouw persoonlijke ontwikkeling en je krijgt de ruimte om cursussen en trainingen te volgen die jou aanspreken. Onze werkwijze trekt mensen aan die verantwoordelijkheid nemen voor hun carriere, die goed gedijen in vrijheid.

We willen graag een klein clubje blijven van zo’n 25 collega’s. Dit doen we omdat we persoonlijk contact heel belangrijk vinden en graag het familiegevoel willen behouden.

Lijkt dit je wat? Stuur een email met je CV & motivatie naar solliciteren@openpeople.nl!

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar solliciteren@openpeople.nl