Scrum Master

  • Full Time
  • Nederland

Website Valueminds

We zoeken een Scrum Master met minimaal 3 jaar werkervaring in zijn of haar rol, en daarnaast ervaring in het primaire proces (tester, ontwikkelaar, etc.). Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring heeft met Scrum; dit kan als Scrum Master zijn of als lid van een scrumteam. Daarnaast zijn we op zoek naar een verbinder, iemand die positief kritisch is en een assertief persoon. Tot slot ben je altijd op zoek naar oplossingen om slimmer te werken.

Wie zijn wij?

Valueminds bestaat sinds 2017 en is gespecialiseerd in het detacheren van Scrum Masters, Product Owners, DevOps Specialisten en Agile Coaches. Valueminds is het nieuwe zusje van software testbedrijf Testpeople. De bedoeling is dat Valueminds in de komende jaren groeit naar ongeveer 25 medewerkers, net als Testpeople op dit moment.

Wat bieden wij jou?

Omdat Valueminds nog in de kinderschoenen staat, heb je veel ruimte om mee te bepalen over de koers die de organisatie op gaat. Er is veel plek voor persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker van Valueminds sta je op nummer 1. Je komt te werken in een dynamische omgeving bij een toonaangevende opdrachtgever van Valueminds. Ons hoofdkantoor is in Breda, maar we zoeken een opdracht die dicht ligt bij jouw woonplaats. Onze opdrachtgevers zijn namelijk verspreid door heel Nederland. Arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld.

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct! Je kan je motivatie en CV sturen naar solliciteren@openpeople.nl, dan nemen wij contact met je op.

Lees hier meer info over onze sollicitatieprocedure!

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar solliciteren@openpeople.nl