Junior testconsultant

Website Testpeople

Denk je eens in: je gaat op vakantie. Als je nog thuis bent, check je alvast op de NS website hoe laat je de trein moet pakken. Eenmaal op Schiphol connect je met de gratis WiFi punten. Je download de Schiphol app en ziet precies naar welke gate je moet. Tijdens het wachten kijk je nog even snel op je Energie-verbruik app en… Yes! Je ziet dat je jaarnota gunstig uitvalt dit jaar. Kan je toch weer mooi een paar extra cocktails van drinken op vakantie!

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar denk eens na over alle systemen waar je iedere dag mee te maken krijgt. Deze systemen moeten gebouwd worden, maar zeker ook getest. That’s when we kick in… Wij zijn Testpeople. Een gespecialiseerde speler op het gebied van software testen. Alle software systemen in het voorbeeld hierboven worden getest door Testpeople. We testen alles – van een eenvoudig appje, tot de meest ingewikkelde systemen. Dit doen we bij de leukste en meest innoverende opdrachtgevers door heel Nederland.

We zijn kenmerkend door onze open en inspirerende cultuur. Bij Testpeople krijg je alle vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten. Zonder de knellende banden van een werkgever die altijd op je vingers kijkt, maar mét de rust van een organisatie die goed voor je zorgt. Als junior test consultant ben je een spil tussen de business en de techniek. Je vertaalt business wensen naar testgevallen en communiceert met ontwikkelaars en IT specialisten omtrent de uitvoering en resultaten ervan. Jouw rol is de kwaliteit van producten inzichtelijk maken.

Op dit moment hebben wij een concrete aanvraag, van een van onze toonaangevende opdrachtgevers. Samen met nog een andere collega start je na een kort trainingstraject meteen bij de opdrachtgever, waar je aan de slag gaat in een agile team. Ben jij:
• Net afgestudeerd bij een opleiding met een sterk IT component;
• Niet op je mondje gevallen;
• Analytisch, kritisch, met een gezonde dosis humor?

Dan zoeken wij jou! We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en nog betere perspectieven. Ons beloningsmodel is erop gericht om je te laten verdienen wat je verdient! Onze resource developer Guiguitte vertelt je er graag alles over!

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar g.vosmaer@openpeople.nl