Agile Coach

  • Full Time
  • Nederland

Website Valueminds

We zijn op zoek naar een Agile Coach met minimaal 3 jaar werkervaring. Hiervan heb je 5 of meer jaar ervaring met Scrum, als Scrum Master of als Product Owner. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je bezit coaching skills, training skills en je bent creatief. Daarnaast zie jij het grotere geheel, scrum teams binnen een grotere organisatie-context. En tot slot kan je werken met zowel senior management als met ontwikkelaars en testers.

Wie zijn wij?

Valueminds bestaat sinds 2017 en is gespecialiseerd in het detacheren van Scrum Masters, Product Owners, DevOps Specialisten en Agile Coaches. Valueminds is het nieuwe zusje van software testbedrijf Testpeople. De bedoeling is dat Valueminds in de komende jaren groeit naar ongeveer 25 medewerkers, net als Testpeople op dit moment.

Wat bieden wij jou?

Omdat Valueminds nog in de kinderschoenen staat, heb je veel ruimte om mee te bepalen over de koers die de organisatie op gaat. Er is veel plek voor persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker van Valueminds sta je op nummer 1. Je komt te werken in een dynamische omgeving bij een toonaangevende opdrachtgever van Valueminds. Ons hoofdkantoor is in Breda, maar we zoeken een opdracht die dicht ligt bij jouw woonplaats. Onze opdrachtgevers zijn namelijk verspreid door heel Nederland. Arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld.

Heb je interesse en wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op! Mail je CV en motivatie naar solliciteren@openpeople.nl.

Lees hier meer info over onze sollicitatieprocedure!

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar solliciteren@openpeople.nl